Studio Alphie

Program: Masterclass

Za tečaj sem se odločala ene 2 leti. Po glavi mi je šlo ja daj prijavi se, po drugi strani joj ne ne znam dovolj dobro, da se prijavim na masterclass tečaj. Že od začetka, ko sem vstopila v svet nohtov sem si rekla, da moja želja je, da bojo enkrat moji nohti popolni, kot na nekaterih slikah na istagramu. Ko sm gledala Vesnine slike nohtov na instagramu sem bila wowww ta perfekcija, no take nohte želim delat. Sem se in se zavedam, da je za sliko ogromno enega dela in truda,.. da prideš do takih nohtov.

Prijavila sem se na tečaj, sicer sm imela že nekaj predznanja, a sem na tečaju izvedela in se naučila took enih stvari, ki so mi olajšale delo (časovno, kater material uporabiti, zakaj pride do odstopanja…). Najmanj sem bila sigurna vase pri podaljševanju, ampak z Vesnino razlago sem hitro razumela na kaj moram biti pozorna. Iz tečaja sem šla zelo zadovoljna in z veliko motivacijo. Najboljši občutek je, ko dobiš tist “filling”, čeprav ti že 3x al večkrat pove in pokaže kako narediti.

Kot sam tečaj mi je zelo všeč, da je individualen in se ti Vesna posveti 100% ali še več. Vedno ti je na voljo za vsa vprašanja med in po tečaju, za kar sem zelo hvaležna.
 
Na tečaj sem odšla s tem, da vse, kar me je mučilo pri delu, rešim in hotela sem brez olepšav vedet kaj delam narobe in si na koncu tudi z delom in dobrim izdelkom zaslužiti certifikat, kar sem tudi dobila. Seveda pa po tečaju še vedno delo in vaja.
Res prezadovoljna!
Hvala Vesna😊