Studio Alphie

Mnenja tečajnic

Program: Basics mix & Refill class

Tečaj bi priporočala res vsaki punci, ki si želi hitro in razumljivo priti do lepih pravilnih nohtov.. 
 
Všeč mi je bil princip učenja in si mi nekatere stvari res res poenostavila. Najbolj sem itak navdušena nad grajenih frenchom, ki sem ga osvojila.. 
Plus to da sem se prej potila kot nora s tem večnim piljenjem, zdaj pa na izi po korakih in s pomočjo mašinice. 
 
Hvaležna za vso pridobljeno znanje! 
Ti pa itak najbolj zabavna, prijazna in vedno odprta za vsa vprašanja💛
Pika Bertoncelj

Program: Refill class

Zakaj tečaj pri Vesni ni tečaj, ampak doživetje:
 
– prijazna, sproščena, dostopna, razumevajoča, spodbujajoča
– prijazno in korektno opozori na napake
– te namuči, ampak po koncu si tako prijetno zmatran + valda zdaj obvladaš nekaj novega :)) 
– odgovori na vsa vprašanja, dileme, tudi o temah, ki se tisti trenutek ne navezujejo na temo tečaja
– ne hiti in po potrebi brez problema in živčne vojne, podaljša tečaj dokler ne osvojiš vsega znanja po katerega si prišla
– naredi profi fotke, ki ti lahko tudi kasneje pridejo prav pri portfoliju
– dovoli ti snemanje ključnih informacij, ki jih predaja; ti posnetki pridejo čez čas “hudičevo” prav
– seznani te s programom za urejanje fotk, ker so danes hude fotke že “pol biznisa”
– sproščen tečaj, smeh, malo tudi zapojemo 😁
 
Tole je meni ful fuuul pomembno:
– na koncu tečaja ti reče, da jo lahko kadarkoli kontaktiraš za karkoli in dejansko DRŽI BESEDO. Mi je že nerodno spraševat vse nebuloze, ampak očitno Vesni ni nič pretežko :)) Tako da hvala za tole.
Katja Vilar

Program: Gel polish class

Sama sem izbrala tečaj permanentnega lakiranja in mi ni žal. Sam tečaj je izpolnil vsa moja pričakovanja.

Vesna je bila profesionalna, polna znanja, vzdušje pa je bilo zelo prijetno, tudi za začetnico kot sem sama. Poleg tehnike lakiranja, mi je Vesna povedala vse lokacije trgovin in spletnih strani, kjer priporoča, da kupim vse potrebno za začetek.

S tem mi je verjetno prihranila denarja za dva tečaja, hvala Vesna! :)))

Maja Žilnik

Program: Masterclass

Tečaj (masterclass) se mi je zdel zanimiv, poučen, Vesna je zelo prijazna, natančna, zabavna ☺️ Od tečaja sem odnesla veliko znanja 🙂 

Miranda Djelovci

Program: Gel polish class

Pri Vesni sem kot popolna začetnica opravila tečaj iz permanentnega lakiranja. Vesela sem, da sem bila po vodstvom Vesne, saj svoje delo opravlja zelo profesionalno, hkrati pa je prijazna in res se kandidatki 200% posveča med samim tečajem.
 
Vsem toplo priporočam tečaje pri njej, ker boste od nje odnesle največ znanja.
Hvala za možnost sodelovanja s tabo in pa za odzivnost na moja vprašanja po zaključenem tečaju!
Jerneja Ropotar

Program: Basic 1+2 & Refill class

Pri Vesni sem opravila tečaje Basic 1+2 in refill class. Na le te sem prišla že z nekaj predznanja, na samem tečaju pa sem ugotovila kje delam napake, saj je Vesna bila ob meni pri vsakem koraku. Po opravljenih tečajih se je obstojnost strankinih nohtov povečala, čas piljenja se je skrajšal.. da o novi obliki nohtov ne govorim 😍

Stres ob postavljanju šablon je izginil, saj sem ob ustrezni razlagi Vesne porabila minimalno število šablon, ob še tako zahtevnem modelu. Tečaj v Studiu Alphie močno priporočam vsaki, ki si želi odnesti maksimalno od tečaja, spoznati vse trike v nohtni industriji in spoznati več kot odlično mentorico, ki ji bo tudi po tečaju stala ob strani in odgovorila na vsako zastavljeno vprašanje🥰

Milena Savanović

Program: Masterclass

No naj povem, da sem pri Vesni opravljala tečaj Masterclass, izpit me še čaka. Vesnina profesionalnost, znanje in predanost delu so me prepričali, da sem se na tečaj prijavila. Že njen sam odnos do mene preden sva se za tečaj zmenili oz. sem se na le-tega prijavila me je prepričal, da je res strokovna.

Potem vstopim v salon in bum, urejenost, pedantnost in čistoča. Vse na svojem mestu, takoj dobiš vtis o organiziranosti osebe same, kar Vesna zares je. Strpno sem črpala vsako njeno besedo, jo shranjevala po predalčkih, kar nisem razumela, je z veseljem razložila še enkrat. Če bi se zopet odločila za kakšen tečaj, bi definitivno izbrala Vesno. 

Nikolina Perković Markanović

Program: Masterclass

Če si želite tečaja polnega znanja, trdega dela in hkrati tudi zabave in dobre volje, potem je Vesna prava izbira. Kot popolna začetnica sem se odločila za Masterclass tečaj, saj sem se želela naučiti čisto vsega. V mojih očeh je Vesna prava nohtna enciklopedija, jaz pa sem ji 100% zaupala, da me bo naučila vseh trikov. Najbolj mi je všeč to, da svoje znanje nesebično predaja naprej, na voljo ti je kadarkoli in to za kakršnokoli vprašanje in nasvet.
 
Kljub temu, da sem bila začetnica in za povrh vsega še levičarka, se je potrudila in mi prikazala večino stvari s svojo levo – nedominantno roko (nekateri mislijo, da samo prestaviš pilico in čopič v levo roko in že znaš – no temu ni tako).
 
Po enem letu sem želela svojim strankam ponuditi še nekaj več in zato sem se odločila za Nail art tečaj. Tudi ta je izpolnil vsa pričakovanja, da ne omenim svojega navdušenja nad končnim rezultatom – Eva zna risat in to na nohte. 
Vesna, hvala za vse, si učiteljica in mentorica z veliko začetnico in če bi ponovno izbirala, bi izbrala tebe.🥰
Eva Bertleff

Program: Individualni nail art tečaj

Dlje časa sem že spremljala Studio Alphie na Instagramu in mi je padlo v oko kako natančna je Vesna pri svojem delu, predvsem pa me je navdušila njena ustvarjalnost na nohtih. Ker mi poslikave nikoli niso šle od rok in nisem ustvarjalen tip, sem se odločila, da se udeležim tečaja v studiu Alphie. 

Na samem nail art tečaju Vesna pokaže vse trike in zvijače, kako narediti lepo poslikavo na nohte ne glede na to ali imaš izkušnje ali pa si čisti začetnik pri tem. Tečaj je bil zelo sproščen, brez kančka napetosti, saj ti vsako stvar pokaže še enkrat (ali celo večkrat), če ne razumeš. 
Čeprav sem za sebe menila, da moraš biti za poslikave nadarjen in imeti mirno roko, vam Vesna na tečaju dokaže ravno nasprotno. Zato bi tečaj res priporočila vsem, ki ste enakega mnenja kot sem bila na začetku jaz. 
Od tečaja naprej z veseljem rišem po nohtih, kot da bi to počela že od nekdaj. 
Lana Žun

Program: Skupinski nail art tečaj

Že nekaj časa sem se želela udeležiti nail art tečaja. Zasledila sem tečaje pri tebi in se hitro prijavila. Sam tečaj je bil res odličen. Izbrala sem si skupinski tečaj in izrecno bom izpostavila to, da si se vsaki izmed nas posvetila maksimalno.

Postopki same poslikave so bili iz tvoje strani zelo dobro demonstrirani, kot tudi obrazloženi. Res sem zelo zelo zadovoljna, sigurno še pridem. Hvala za predano znanje🌸

Eva Miljak

Program: Basic 1+2 & Refill class

Tečaj pri Vesni je ena zelo dobrih in lepih izkušenj. Je zelo nasmejana in pozitivna, zato sem se zlahka sprostila.

Zelo mi je bilo všeč, ker se ni osredotočila samo na nohte, ampak na vse malenkosti, ki pridejo zraven torej kako pravilno sedeti, da nas ne boli hrbet, kako si lahko olajšamo zadeve, itd.

Se zelo potrudi, cel tečaj opazuje in popravlja tečajnico na napake ter ji pokaže kako jih najlažje odpravi. Poskrbi za zelo prijetno energijo na tečaju in zato komaj čakam, da se udeležim še kakšnega.

Saša Vrhunc

Program: skupinski nail art tečaj

Pred dobrimi dvemi leti, ko sem se z nohti začela ukvarjati tudi jaz, sem začela spremljati Vesno preko njenega Instagram profila. Takrat sem bila začetnica s prvim opravljenim tečajem in odkar sva se prvič slišali, je bila zelo prijazna in mi je nesebično svetovala ter povedala stvari, ki sem jih potrebovala.
Že takrat sem vedela, da je Vesna ena zlata dušica. Letos poleti, ko je razpisala mesta za nail art tečaj, sem takoj vedela, da moram priložnost zgrabiti in se ga udeležiti. Ne glede na to, da sem nekaj samoukih izkušenj imela, sem sem odločila, da tečaj obiščem tako, kot da ne bi znala ničesar.
Vesna je res šla od začetka, korak po korak, z odlično razlago in prikazom vsakega motiva posebej. Prav tako je svetovala o uporabi materialov in pripomočkov. Udeležila sem se skupinskega tečaja in kljub temu da nas je bilo več, se je res vsaki posebej posvetila, med tečajem krožila med nami in nas spremljala, nam pomagala in pokazala ponovno v kolikor v prvo ni šlo; na koncu lahko rečem, da je bil to en res super sobotni dopoldan, bil je dobro izkoriščen, poln novega znanja in nasmejan tečaj.
Danes z veseljem rišem in ustvarjam nove motive, saj je bil tečaj res koristen.
Menim, da je Vesna res mojstrica in se od nje da ogromno naučiti, zato zdaj že nestrpno čakam na nov nadaljevalni tečaj na katerega sem se prijavila in vem, da bom od njega sigurno odnesla še več znanja in izkušenj za prihodnost. Brez dvoma priporočam 🙂
Cecilija Matul

Program: Basic class 2

Tečaj pri Vesni res priporočam vsaki, ki si želi hitrega napredka. Na tečaj sem prišla že z malo predznanja, zato je Vesna prvo opazovala moje delo. Potem sva vseeno začeli od začetka in popravili vse moje napake, ki jih je opazila. Po končanem tečaju je bil rezultat res izvrsten.
Z Vesno sva posvetili pozornost vsem detajlom. Opazovala me je na vsakem koraku, komentirala, me popravila in mi svetovala. To je tudi eden izmed razlogov, da njenega tečaja nikoli ne bom pozabila. Po letu dni še vedno uporabljam in izpopolnjujem njene tehnike.
 
Ena izmed stvari, za katere sem ji najbolj hvaležna je časovni napredek. Nohte naredim v krajšem času, dlje držijo in izgledajo mnogo bolje. Vesna mi še vedno stoji ob strani, mi je na voljo za katerokoli vprašanje in je vedno pripravljena pomagati.
Res je super oseba z ogromno znanja, ki nam ga z največjim veseljem predaja naprej. Tako da punce, brez zadržkov! Tebi Vesna, pa še enkrat hvala!
Lenča Jakus

Program: Style & shape advanced course

Za prijavo na tečaj v Studiu Alphie sem kar nekaj časa odlašala.  Ko sem nekaj časa opazovala objave izdelkov ostalih tečajnic, ki so se učile v Alphie-ju, sem se odločila, da se prijavim. In niti malo mi ni žal.

Vesna je odgovorila na vse moje dileme glede izdelave nohtov, bila je zelo jasna in med izdelavo je spremljala vsak moj korak. Pokomentirala je tudi kje moram biti prav posebej pozorna. Vzdušje je bilo čez cel tečaj super, saj ima Vesna izjemen smisel za humor.

Tečaj priporočam vsaki, ki si želi kvalitetnega tečaja z veliko smeha in pozitivne energije. 😁

Karin Maver Plevnjak

Program: Basic class 2

Sama sem izbrala tečaj Basic 2, sam tečaj je definitivno izpolnil vsa moja pričakovanja. Vesna me je opazovala pri vsakem koraku, me popravila ter svetovala.
 
Res je zelo prijazna, profesionalna, odgovarja na vsa vprašanja, spodbuja, priporoča kje kupit katere stvari in kaj je dobro za začetek ter ne hiti in po potrebi podaljša tečaj dokler ne osvojiš vsega. Sam tečaj je res sproščen, da o smehu sploh ne govorim, tega ziher ne zmanjka.

Vsem priporočam tečaj pri Vesni, ker boste res največ odnesle od njega.

Larisa Küplen

Program: Basic 1 in 2, Refill class, Nail art class

Dolgo časa sem se odločala na kateri tečaj naj se vpišem, da bo najboljši – da bom odnesla čim več znanja in trikov na področju podaljševanja nohtov z gelom. Do sedaj mi je podaljševanje vzelo čisto preveč časa in živcev.
 
Ko mi je Vesna na lušten in enostaven način zaupala bližnjice do popolnega izgleda geliranih nohtov, sem pridobila novo motivacijo in si z vajo tudi skrajšala čas dela- na polovico!
Prav tako sem zelo uživala na basic nail art tečaju, kjer sva vadili vse popularne vzorčke poletja in različne tehnike. 
 
Zelo priporočam vsem, ki želite svoje znanje dobesedno izpiliti do perfekcije 🙂 
Eva Trpin

Program: Masterclass

Na tečaj masterclass sem se prijavila, ker sem kot študentka kozmetične šole najmanj prakse dobila pri manikiri. S permanentnim lakom sem se že prej spoznala, kar se tiče gela in podaljševanja nohtov sem bila pa popolna začetnica.

Tečaj se mi je zdel super. Vesna je super mentorica, natančna, profesionalna, polna znanja in zabavna. 😊
Prvega izpita sicer nisem opravila, ampak se popolnoma strinjam z odločitvijo in vem, da ko opravim bo res zasluženo. 😊

Špela Furlan

Program: Basic class 2

Kar nekaj časa sem se odločala za tečaj pri Vesni, saj sem že imela opravljena dva, pa vendar sem vedela, da mi še manjka, sploh pri nastavljanju šablon, te so bile moja nočna mora. Sem vesela, da sem se vendar odločila za tečaj, saj Vesna svoje znanje zna predati naprej tako, da ti vse postane jasno in marsikatera stvar lažja.

Ines Štrigl

Program: Marble technique and 3D french design

Po tečaju nail arta, ki me je navdušil, sem se odločila za izpopolnjevalni oz nadaljevalni tečaj. Kljub temu, da sem bila mnenja, da večino stvari pri osnovnem podaljševanju nohtov že obvladam, me je Vesna pozitivno pesenetila in mi pokazala lažje tehnike in nekaj trikov, katere sem uporabila pri svojem delu. Najbolj me je navdušila Vesnina potrpežljivost, saj sem zaradi poškodbe sprejela odločitev, da bom delala s svojo nedominantno roko (levo). Ker sem bila ovirana, sva morali tečaj še podaljšati, kar Vesni ni predstavljalo težav. Med samim tečajem se mi je posvetila maksimalno in vse kar mi je kazala, se je vživela v mojo vlogo in mi pokazala z levo roko. 

Tečaj bi zares priporočila vsem, ki si želite svoje delo popeljati na višjo raven. 
Lana Žun

Program: Basic 2 class

Živjo Vesna,
hvala še enkrat za odličennn tečaj🥰. Morem povedat, da kar vidim ogromennnn napredek od tečaja💪🏼, stranke pa tudi opažajo, da je nekaj novosti sploh pri obnohtni kožici😋. Ko bom želela pa še nadgraditi svoje znanje se pa definitivno oglasim❤️.

Ingrid Božič

Ingrid Božič

Program: Style & shape class

Tečaja pri Vesni sem se udeležila že drugič, tokrat sva se srečali na nadaljevalnem tečaju. Vesna se res potrudi, zelo nazorno in natančno razloži vse postopke, ne izpusti nobene malenkosti in te ves čas spremlja z budnim očesom. Pomaga res pri vsakem koraku, nariše, napiše in naredi vse potrebno, da na koncu vse osvojiš. Po končanem tečaju sem odnesla veliko novega znanja, tako teoretičnega kot praktičnega. Vsekakor spet z veseljem priporočam!

Cecilija Matul

Program: Basic 1+2 & Refill class

Moja izkušnja s tečajem je bila več kot pozitivna. Za tečaj pri Alphie studio sem se odločila, ker sem opazila, da je Vesna pri svojem delu zelo natančna in profesionalna. Med tečajem se ti 100% posveti, opazi vsako napako ter svetuje in pokaže, kako jih najlažje odpraviš. Poleg vsega znanja, ki ga na tečaju pridobiš, pa na koncu prejmeš tudi profi fotke svojega dela ter njeno mentorstvo.
Ko bo čas, pridem sigurno še na nadaljevalni tečaj🤗.
Hvala Vesna🥰.
Polona Arbiter

Program: Basic 2 class

Na tečaju je bilo vse zelo natančno opisano, razloženo in tudi pokazano. Na koncu točno veš, kako moreš kaj narediti, da bodo nohtki top🔥. Med samim tečajem je bilo podanih zelo veliko nasvetov, od tega kako obrniti roko, da res prideš do vsakega dela nohta, vse do tega kako posnet najboljše slike kar se da, da se vidi vsa popolnost in natančnost nohtkov. Energija med tečajem je bila ves čas sproščena in zabavna, vsa vprašanja pa odgovorjena☺️. Razlika med tem kako sem prej delala posamezne postopke med izdelavo pa med tem kar sem se naučila je ogromna in končni razultat je vidno velikooo boljši. Zelo priporočam, če želiš delati nohtke res v nulo💯

Ines Kramer Kozel

Program: Basic 1+2 & Refill

Vse, ki ste v iskanju dobrega tečaja vam toplo priporočam Studio Alphie.
Sama sem popolna začetnica in v nekaj dneh izobraževanja sem se naučila veliko stvari. 
Mentorica Vesna nesebično deli svoje profesionalno znanje, trike in nasvete kako do popolnih nohtov.
Brez težav ponovi tudi večkrat in tečaj podaljša, če je to potrebno. Izredno potrpežljiva in z dobro energijo pričara nepozabno doživetje, da se boste definitivno hotele še vrniti k njej na dodatno izobraževanje. Jaz se definitivno bom. 
Vesna you rock! ♥️
Edina Mehmedović

Program: Combi manicure & flexi base class

Vesno spremljam že odkar sem se spustila v svet nohtov. Navdušena sem nad njenim delom, kako so lahko nohti tako popolni. Končno mi je uspela prijava na tečaj  Combi manicure & flexi base class. Tečaj je trajal 4 ure, ampak Vesno bi lahko poslušala 10 ur, pa ne bi niti opazila. Z strokovno razlago, z vsemi triki, z veliko smeha, sem zaključila tečaj z besedami, da se sigurno še vidimo. Definitivno priporočam vsaki punci.

Larisa Jamnik

Program: Masterclass

NORO! Ta beseda mislim, da zajema vse moje občutke, ki sem jih doživljala med samim tečajem. Sama sem imela že pred obiskom Masterclassa nekaj predznanja, vendar sem nekatere stvari prvič slišala ravno na tem tečaju. Pridobila sem ogromno novega znanja poleg tega pa spoznala vse njene skrite trikce!💕 

Poleg predanega vsega znanja pa smo se z Vesno zelo dobro ujele. Vesna je res prisrčna oseba, vedno na razpolago za karkoli poleg tega te pa pri delu vedno spodbuja in motivira za doseganje še večjih ciljev!💕🌸

Tečaj Masterclass priporočam vsem puncam, ki jih veseli delo z nohti. Lahko si začetnica ali celo nohtna stilistka, ki se s tem delom srečuješ že več časa. Menim, da se boš ne glede na predznanje definitivno naučila nekaj novega!🍀

Vesna tebi pa hvala za izjemen tečaj, tvojo prisrčno družbo in za predano vso znanje! 🥰

Sara Poropat

Program: Refill class

Hands down je Vesna res the Nail Master! Kljub temu, da nisem začetnica sem pridobila ogromnooo novega znanja. Celoten pristop in potek tečaja je idealen za vse. Vesnina prijaznost in energija pa dodata piko na i.
Komaj čakam, da se prijavim še na kakšen tečaj 😁
Maša Krnc

Program: Combi manicure, Basic 1, Basic 2 in Refill

Ko sem se odločala za tečaj, nisem iskala drugih ponudnikov za izvajanje tečajev, ker sem dobila toliko dobrih in pozitivnih informacij o Vesni, da sem takoj poslala povpraševanje. Bila sem popolna začetnica, zato sem se prijavila na tečaj Masterclass, ker sem želela pridobit znanje, ki ga potrebuješ za izdelavo nohtkov. Ko sem pričela s tečajem, sem bila navdušena. Vsakokrat sem komaj čakala na ponovno srečanje z Vesno. Od samega tečaja sem odnesla zelo veliko, saj zdaj samostojno uredim rokice svojim strankam in sem na svoje delo zelo ponosna.
 
Draga Vesna hvala, da si mi predala vso svoje znanje in da si verjela vame, tudi takrat, ko jaz nisem🤗.
Katja Dobrinjanin

Program: Masterclass

Ko sem zasledila Vesnin profil na Instagramu, sem vedela, da je to, kar sem si od nekdaj želela. Bil je moj prvi tečaj, ampak je bil nad pričakovanji. Vesna je zelo krasna oseba. Naučila me je ogromno stvari. Pri svojem delu je zelo natančna, razloži stvari tudi na zelo preprost in zabaven način, tako da potem res razumeš. Če je treba tudi večkrat 🤣🤣. Od tečaja sem res odnesla ogromno stvari. Vzdušje na tečaju je zelo prijetno, kjer smeha tudi ni manjkalo. In definitivno ni to moj zadnji tečaj pri Vesni.
Svetlana Pejazić

Program: Combi manicure and flexi base class

Hvala za vso predano znanje danes in lepo izkušnjo. Tečaj je res bil super, sproščen, zabaven ampak vseeno poučen in je izpolnil vsa možna pričakovanja… ni mi žal, da sem se odločila, da pridem ravno k vam in zagotovo se še vidimo. Navdušena in komaj čakam, da začnem sama delat in vadit.

Lea Babič

Program: Basic class 2

Naj najprej omenim, kar sem tut Vesni najprej rekla, da sem se za njo odločila, in zato na prijave, ki sem jih 2x zamudila, čakala več kot pol leta, zato ker je Vesna tok “pikolovska”, da te res v piko natančno in u nulo nauči in pokaže vse kar za delo dejansko potrebuješ.
To sem nekak dobila občutek že odkar ji sledim preko instagrama, potem pa, ko sem jo še v živo spoznala, sem vidla, da se nisem nič motila. Mandelj oblike prej nikol nisem delala, ker nisem znala, nisem vedla kok prijet pilco da bi naredla lep lok, odkar me je Vesna naučila pa ne delam strankam druga kot sam mandelj oblike, tako da sem bla res več kot prezadovoljna. Ko mi je pokazala kako uredit obnohtno kožico, sem bla več kot navdušena  in na koncu nalakirala nohte skor gor do členkov haha.
 
Sam nanos gela in piljenje, ki mi ga je pokazala, mi olajša delo, ne da ga naredim hitreje ampak tudi bolj kakovostno. Da ne govorim o tem, kakšna super oseba je Vesna in da se res za vsako tečajnico maksimalno potrudi in posveti. Vmes jo lahko vprašaš karkoli, čeprav že sama pove vse in še več kar rabiš vedet.
 
Res ni to bil moj prvi še najmanj pa ne zadnji tečaj, ki ga bom opravila pri njej. Zato pa vsem, ki želite, da od tečaja odnesete čim več koristnih informacij, ki vam bojo pri nadalnjem delu 101% prišle prav, v vsakem primeru priporočam Vesno. Navsezadnje pa niti dobre energije in super vzdušja ne bo falil. 
Patricija Cvikl

Program: Basic 1+2 & Refill

Tečaj Basic 1+2 & Refill priporočam, ker se ti Vesna med tečajem popolnoma posveti, je natančna, profesionalna, polna nasvetov in vedno na voljo za vprašanja.
Viktorija Medved

Program: Masterclass

Po uspešno opravljenem Masterclass tečaju sem vesela, da sem izbrala ravno Vesno, saj mi je kot popolni začetnici predala ogromno znanja in trikov. Všeč mi je njen način učenja, razlaga in pristop. 
Definitivno se bom udeležila še kakšnega njenega tečaja, Masterclass tečaj pa priporočam tako začetnicam kot tudi tistim, ki želijo poglobiti svoje znanje.
Edita Udovič

Program: Basic class 2

Na tečaj sem se prijavila, ker sem pri svojem delu opažala razne pomankljivosti, ki jih sama nisem znala popraviti. Predvsem se je šlo za pravilno nastavitev šablone. Nohte delam že kar nekaj časa in priznam, da me je bilo strah, ker sem se prijavila le na Basic 2. Ali bom sploh izvedela kaj novega? Ampak sem bila več kot navdušena, izvedela in naučila sem se več kot sem pričakovala. 
 
Poleg pravilne nastavitve šablone za almond in ožan kvadrat, mi je v veliko pomoč tudi kako pravilno odstraniti obnohtno kožico in pripraviti noht za nanos gela. Pohvalim tudi to, da sem se naučila pri piljenju in oblikovanju nohta (po geliranju) uporabljati brusilko!! 
 
SUPER ZADOVOLJNA NAD SAMO RAZLAGO IN DEMONSTRACIJO, NE MOREM PREHVALITI!! 
Ana Gruden

Program: Online nail art class

Odlično izpeljan tečaj in dobra izbira motivov. Nekateri so bili malo lažji, drugi težji, a se jih vse z malo truda in vaje da izpeljati. Veliko dobrih in koristnih nasvetov, ki nam seveda prav pridejo tudi pri ustvarjanju drugih motivov, ne samo teh. Se že veselim prihodnjih tečajev. Hvala Vesna 😁

Vesna Vidović

Program: Online nail art class

Tečaj je bil odlično izpeljan. Kot začetnici v nail artu mi je bilo najbolj všeč to, da smo predhodno bile obveščene o sami pripravi tečaja, kaj potrebujemo in kaj pričakovati. Razlaga mi je bila super, vse je bilo natančno ter počasi razloženo in prikazano. 
Odnesla sem veliko znanja. Na prvem mestu, kako se lotiti zahtevnejših poslikav (svinčnik za pomoč pri poziciji poslikave), kakšne barve oz. gele uporabiti pri določenih poslikavah, kakšne so alternative, če katerega pripomočka nimaš, kako pripraviti noht pred risanjem, ipd. 
Po predanem znanju sem veliko bolj samozavestna pri risanju. Veliko bolj se tudi znajdem in sedaj vem, kako se sploh lotiti
zahtevnejših poslikav. 
Iva Majer

Program: Nail art & Acryl gel class

Za začetek naj povem, da sem pri Vesni že lani opravila tečaj Masterclas. Izpovnila je vsa moja pričakovanja in še več kot to. Nekaj časa sem tuhtala na kateri tečaj bi se še prijavila, potem sem nekajkrat zamudila prijavo. Zato sem si nazadnje nastavila budilko, da mi ja rata 🙆‍♀️.
Odločila sem se za Acryl gel class in pa Nail art tečaj. Seveda zopet noro zanimiva in odlična izkušnja.Pri Vesni mi je najbolj všeč to, da si lahko res sproščen, se noro nasmejiš in istočasno naučiš miljon in eno stvar. V planu imam opraviti še kakšen tečaj pri njej, saj sem res noro noro zadovoljna. Napredek pri mojem delu je več kot očiten in zaradi tega sem ji res hvaležna. ❤
 
Nikolina Perković Markanović

Program: Online nail art class

Tečaj je bil odličen, prav tako razlaga, ki je bila jasna, kljub online tečaju. Bilo je veliko različnih poslikav, ki mi bodo prav prišle.    

Z veseljem se udeležim še kakšnega. ❤️
 
Neža Poje

Program: Online nail art class

Online nail art class se mi je zdel fantastičen! Naučila sem se veliko novih tehnik ter spoznala različne motive. Zelo všeč mi je bilo, ker sem dobila tudi zelo obširno povratno informacijo ter pomoč kako narediti izboljšave. Tečaj je bil zelo natančno in razumljivo voden, izvedela sem več kot sem pričakovala.
Veliko prednost v online tečajih pa vidim v tem, da si lahko razlago večkrat pogledam in zraven zapisujem pomembne nove informacije.
 
Odlično, komaj čakam na še kakšen online tečaj! Vesna hvala ti še enkrat za vso predano znanje! 
Sara Poropat

Program: Online nail art class

S tečajem sem zadovoljna. Naučila sem se novih poslikav. Tiste poslikave, ki so se mi na začetku zdele težke, mi z Vesnino razlago niso bile več. Všeč mi je, ker je vedno sproščena in dobre volje! Tako potem tudi jaz lažje delam. 🤗
Kljub temu, da je bil tečaj online je Vesna poskrbela, da ni bilo nobene zmede in je bila na voljo za kakršnakoli vprašanja.
Anja Otoničar

Program: Online nail art class

Pred začetkom tečaja sem si pogledala vzorčke in sem si mislila, da je to zame pretežko in mi verjetno ne bo uspelo. Ampak smo imeli tako kvalitetno in podrobno razlago, da mi je uspelo. Tako da se res zahvaljujem za vso predano znanje, saj mi je prišlo še kako prav. Hvala. 

Saša Dermota

Program: Online nail art class

Nail art tečaja sem se kot začetnica udeležila z namenom, da bi osvojila (vsaj) osnove nohtnih poslikav. Izbor tečaja se je izkazal za pravilnega, saj je Vesna izbrala reprezentativne motive, s katerimi smo tečajnice osvojile tako lažje kot težje tehnike. Razlaga je bila razumljiva in natančna, podanih pa je bilo tudi veliko uporabnih nasvetov za risanje, ki so mi olajšali delo. Kljub temu, da sem se na tečaju prvič pobliže spoznala z nail artom, sem ob izčrpni razlagi in vaji v večji meri uspela osvojiti tudi zahtevnejše tehnike.

Kristina Oton

Program: Online nail art class

Pri Vesni sem se udeležila že drugega nail art tečaja, vendar je tokratni bil online. Kljub temu, da nismo bili v živo skupaj, je Vesna vse tako lepo prikazala in razložila, da to, da smo se družili online, sploh ni bila težava. Vse podrobnosti so bile razložene večkrat, prikazane zelo nazorno, zraven motivov in poslikav so bile podane še dodatne ideje kako uporabiti kak izdelek (nail art geli, folije, čopiči, …), prav tako pa so bili predlagani in razloženi produkti, ki izdelavo drugih motivov še olajšajo in izboljšajo. Zato lahko res rečem, da je bil tečaj super in komaj čakam na še kakšnega.

Cecilija Matul

Program: Basic class 2

Na instagramu sem že dlje časa spremljala Studio Alphie in mislim, da boljše odločitve kot to, da sem se tečaja udeležila ne bi mogla sprejet.
Vesna ni ena izmed tistih, ki vsemu reče odlično in ti da certifikat. Namuči te, da res dosežeš končni rezultat kot mora bit! (Pri tem pa vsa čast, da ne izgubi živcev😜😂).
Pokaže, razloži, nariše tudi 101x, če vidi, da ti ni jasno. 

Kljub temu, da nohte delam že nekaj časa, sem na tečaju ugotovila, da še marsičesa nisem vedela. Vesna ti svetuje in res pove glede čisto vsega (glede salona, slikanja , materialov, naprav..) ne samo same izdelave nohtov. Vse pa dobiš lepo razloženo tudi v skripti (da slučajno česa ne pozabiš🙊).
 
Končno sem samozavestna tudi glede postavljanja šablon in piljenja z mašinco ter nanašanja gela brez, da mi ta teče. Naučila sem se tudi ruske manikure, katero sem si že dolgo želela.

Na tečaju je bilo toliko vsega, da sem že mislila da nič ne znam, kakšne 3 dni po tečaju, pa sem opazila, da sem res osvojila vse te tehnike in izboljšala izdelavo nohtov.🥰☺️
Taja Kukovec

Program: Marble technique and 3D french design

Več kot leto dni sem spremljala Studio Alphie in komaj čakala, da se tudi jaz lahko udeležim tečaja. Prijavila sem se na marble technique and 3D french design. 
Moji občutki po tečaju? NEOPISLJIVO DOBRI! Pozitivno me je presenetila Vesnina potrpežljivost in sama vnema in želja pri učenju. Če kaj nisem vedela, sem mirno lahko vprašala in Vesna je razložila ponovno. 
 
Izvedela sem veliko novih informacij, ki mi bodo delo v salonu še olajšale in nadgradile moje znanje, za kar sem izjemno hvaležna. Vredno vsake minute in pretečenega znoja. 🙂 
Učenje pri Vesni bi priporočila prav vsaki punci, ki ima željo po nadgradnji svojega že osvojenega znanja. 
Hvala ker si! In hvala ker deliš znanje! 🙂 
Mateja Krumpačnik

Program: Basic 1+2 & Refill class

Odkar sem našla Vesno sem vedela, da moram nujno k njej na tečaj in ne znam povedati kako zelo sem vesela, da sem pri tem tudi vztrajala. 😊 Njen način učenja, razlage, ki si jih z njenim humorjem še toliko lažje zapomniš, prikaz dela… Vse je res tako na mestu in lepo sovpada eno z drugim. 👌 
 
Predvsem mi je bilo všeč, da te pohvali, ko stvari super izvedeš in tudi “pograja”, ko nekaj ni tako, kot bi moralo biti ter ti hkrati ponudi pomoč za izboljšanje… Le tako lahko veš, na katere stvari moraš biti še toliko bolj pozorna in jih dodelati. 
 
Jaz, sem od nje odnesla ogromno, tako sem sedaj še bolj natančna pri pravilni pripravi nohtov, uporabi brusilke, pravilnem geliranju, za piko na i pa sem se naučila še izdelave grajene francoske.
Hvala Vesna še enkrat za vso znanje! ❤
Rebeka Janežič

Program: Basic class 1+2

Za mano je uspešno opravljen basic class 1+2😍
Z umetnimi konicami sem se srečala prvič, z šablono sem delala že od prej☺️ Vesnino znanje je neverjetno, nisem si mislila, da lahko v tako kratkem času nekdo poda toliko informacij in toliko znanja🤭 Sem zelo vesela, da sem izbrala Vesno, ker je enkratna😉🍀💕
Vesna, en velik HVALA za potrpežljivost in vse predano znanje💗
Julija Šturm

Program: Acryl gel class

Sedaj sem se že drugič udeležila tečaja s Vesno, in kot prvič je bilo med tečajem poskrbljeno za dobro voljo in veliko novega znanja🤓 Vesna preda znanje zelo podrobno in natančno, da res vse razumeš. Med delom te takoj popravi, če kaj ne delaš prav, kar je super, če želiš osvojiti tehniko💪 Tudi po tečaju je na voljo kakršnokoli svetovanje ali pomoč, ki jo potrebuješ. Nasvetov pa je vedno veliko, ki ti pridejo zelo prav pri delu😉

Ines Kramer Kozel

Program: Masterclass

Prijavila sem se na Masterclass tečaj, saj sem si kot popolna začetnica želela naučiti prav vse. Ne bi se mogla boljše odločiti. Tečaj je bil nad mojimi pričakovanji.
Vesna je kot mentorica izredno profesionalna, natančna, strokovna in poleg vsega še zabavna. Všeč mi je to, da se tečaj podaljša, ko je to potrebno. Vesna se zelo potrudi in se vsaki tečajnici posveti maksimalno. Zelo nazorno in natančno razloži vse postopke. In kar pa mi je najbolj všeč je to, da ji lahko še sedaj po končanem tečaju pišem in mi vedno pomaga.

Izjemno sem hvaležna za takšno mentorico. 
Saša Dermota

Program: Basic class 2

Moja izkušnja pri Vesni na Basic class 2 tečaju, podaljševanje s šablonami, je definitivno tečaj in znanje, ki bi ga priporočala in vsekakor svetovala vsaki punci in nohtarci/ nohtni stilistki, v začetku poti, pred izdelavo nohtov.

Odličen temelj znanja, ki te vodi višje.
Jaz bi šla na isti tečaj še vsaj 2x, ker je informacij veliko, delaš konstantno, si “all in” z glavo in rokami, samo vsrkavaš znanje.
Všeč mi je, ker Vesna ne popušča, te korektno vodi in je na voljo pri vsakem koraku, dokler ga res ne zažtekaš.
Aboslutno priporočam tečaje pri Vesni v studiu Alphie.
Hvala Vesna za potrpežljivost.
Še ena nohtna nosilka lente iz šablon gre v svet z novim znanjem in samozavestjo.
Zarja 
Zarja Blažina

Program: Basic class 2

Tečaj pri Vesni je izpolnil vsa moja pričakovanja in še več. Za vsako vprašanje ima popolno razlago, tako da na koncu ni nobenih dvomov zakaj je to tako ali drugače. 
Vsak korak podrobno razloži, je zelo zabavna, prijazna in predvsem potrpežljiva, če je potrebno tečaj tudi podaljša, samo da je končni izdelek jasen in odličen.
Po tečaju sem ob izdelavi nohtov veliko bolj sproščena in samozavestna, saj je razlika v samem delu in prav tako v končnem izdelku več kot očitna.
Tečaj pri Vesni vsem toplo priporočam, saj te res popelje na naslednji nivo izdelave nohtov 💯✨
Barbara Pejovnik

Program: Basic class 2, Refill & Acryl gel class

Sama sem se odločila za pristop h kar trem tečajem ( Basic 2, Refill, Acryl gel) in moram reči, da je bila to najbolša odločitev. Dali sva skozi vse in še več. Kar se tiče znanja in informacij se Vesna ni “šparala”, tko da sem veliko odnesla od vse te izkušnje pri njej. Iskreno čutim, da je sedaj po opravljenih tečajih moje delo veliko boljše, kar tudi drugi opazijo. 
 
Vse skupaj je potekalo zelo sproščeno. Vesna se je potrudila, da naredi vse zabavno in da tečajnice nimamo občutka nekega pritiska. Tudi če sem imela kakšne težave pri kateremu delu (npr. postavitev šablone) mi je z veseljem večkrat razložila in pokazala.  
Iz srca priporočam vsem dekletom, ki razmišljajo o tečajih pri Studio Alphie, da se jih udeležijo.
Sama že planiram svoje naslednje.🙈😆
Amanda Butković

Program: Masterclass

Udeležila sem se Masterclass tečaja, na katerega sem prišla kot popolna začetnica, zdaj pa si lahko, zaradi Vesnine pomoči in mentorstva, s ponosom rečem nohtna stilistka. Vesna mi je bila na voljo skozi celoten proces, vmes mi je celo organizirala dodatno vajo kjer sem lahko izpilila tehniko pred izpitom. Tečaji so bili res obsežni in tudi po tečaju je Vesna na voljo za vsako vprašanje. Res toplo priporočam Alphie akademijo, saj si boljše mentorice ne bi mogla želeti. 

Špela Šušteršič

Program: Refill class

Tečaj je izpounil vsa moja pričakovanja in še več! Zelo natančen opis, razlaga ter prikaz, Vesna ne pozabi na nobeno malenkost. Všeč mi je celosten pristop, vesela sem da sem del Alphie skupnosti in veselim se naslednjih tečajev pri Vesni.

Nina Avsec

Program: Acryl gel class

Tečaj je bil izvrsten! Prejela sem ogromno novega znanja. Sama sem se prvič srečala z acryl gelom, vendar menim, da sem tečaj super izpeljala. Vesna mi je zaupala vse skrivnosti, ki pripeljejo do odličnega rezultata, prav tako pa me je pri delu popravila, kjer so se pojavile težave. Skupaj z njeno razlago sem spoznala novo tehniko, ki jo bom vključila v svoje delo. Do perfektnega rezultata je še dolga pot, vendar menim, da z redno vajo mi bo tudi to uspelo. 
Vesna še enkrat hvala za odlično mentorstvo, kvalitetno in učinkovito razlago, ter predane vse skrite nasvete za kakovostno delo!
Sara Poropat

Program: Advanced mix class

Tečaj je bil izveden zelo profesionalno ter kvalitetno. Pridobila sem ogromno novega znanja, novih trikov ter še mnogo. Izredno hvaležna sem Vesni za vse kar mi je pokazala ter me naučila. Pridobila sem znanje o izvedbi ekstremni oblik nohtov, pravilni postavitvi šablone, izdelavi navadnega in barvnega babyboomerja, izdelavi grajenih bleščic ter izdelavi grajene francoske. Tečaj bi definitivno priporočala še drugim, saj lahko od samega tečaja res odneseš zelo veliko. 
Lara Ojsteršek

Program: Refill class

Udeležila sem se Refill classa pri Studio Alphie in bila je najboljša odločitev. Iskreno sem hvaležna za vso predano znanje, trike in nasvete, ki sem jih izvedela. Seveda me čaka še nekaj dela, da vse to izpilim, vendar od dneva tečaja dalje sem opazila veliko razliko pri svojem delu, ne samo tehnika, ampak tudi koliko časa in MATERIALA, ter zdravja lahko prihranim pri svojem delu. Všeč mi je profesionalen pristop in z veseljem se bom udeležila še novih. Hvala♥️

Rebeka Koren

Program: Refill class

Pozdravljeni,

od tečaja sem pridobila točno to kar sem iskala. Individualen pristop, prilagoditev tečaja mojemu dosedanjemu znanju, pomoč in veliko nasvetov od “mojstrice nohtov” Vesne 😀. 
 
Zelo sem zadovoljna, da sem izbrala tečaj Refill Class, saj sem s pomočjo Vesne spoznala kje so še moje šibke točke in kako jih učinkovito lahko izboljšam pri izdelavi nohtov. Vsekakor se bom še vrnila po dodatno znanje ob priliki. 
Vse pohvale🙂! 

Za vso pomoč in trud sem vam zelo hvaležna.
Tasja Eisner

Program: Marble technique and 3D french

Ker delam nohte že nekaj časa in sem obiskala kar nekaj tečajev, v svojih nadaljnjih izobraževanjih ne iščem matrice za določene oblike ali poslikave, iščem znanje, ki mi omogoča, da sama razvijam stvari po svoje. Zato potrebujem učiteljico, ki se spozna na materiale in na detajle, ki delajo majhno a pomembno razliko. In Vesna je prav to, saj ima znanje na vseh področjih in briljira na področju teoretičnega znanja, poslikav in piljenja. Zdaj pa grem vadit, da me ne bo tepla. 

Gloria Pongrac

Program: Combi manicure and flexi base class

Udeležila sem se tečaja combi manicure & flexi base class. Vesna je super, polna znanja, ki ga rada deli. Po tečaju sem definitivno bolj samozavestna pri delu z nohti, kar je bil tudi moj primarni cilj, ko sem se odločila, da grem na tečaj. Hvala!

Sara Vodišek

Program: mixed level, modern shapes

Za tečaj pri Vesni sem se odločila, ker jo spremljam že dlje časa in prepričala me je prav z svojim znanjem, ki ga je pridobivala v tujini. Zelo vesela sem, da sem se odločila za njen tečaj in da je delila del svojega znanja. Vesno priporočam začetnicam, prav tako pa vsem tistim ki si želijo novih znanj na področju izdelovanja nohtov. Hvala Vesna za vso predano znanje in super dan ki smo ga preživele skupaj.
Špela Potočnik

Program: Combi manicure and flexi base class

Za tečaj pri Vesni sem se odločila, ker že dolgo občudujem njeno delo. Sama sem se udeležila kar nekaj tečajev različnih “ponudnikov”. Ampak Vesna je presegla moja pričakovanja. Med izvedbo tečaja je bila profesionalna, potrpežljiva in noro prikupna. Nove informacije so kar deževale. Nad njo je bila navdušena tudi moja mami, ki beri: ni kar tako 🙈 Vesno bi priporočala vsem puncam, saj resnično obvlada svoje poslanstvo in ob tem noro uživa. Sama komaj čakam, da odpre prijave, da spet “zrastem” pod njenim okriljem. Vesna, ostani takšna carica ❤️

Maša Cerjak

Program: Combi manicure and flexi base class + Gel polish quick fix

Kot obljubljeno sem se ponovno vrnila v Studio Alphie po še znanja, tokrat s tečajem flexi base and quick fix class.
Tako kot s prejšnim tečajem so tudi tokrat presežena vsa moja pričakovanja. Potrpežljivo in z veliko dobre volje, Vesna spremlja vsak korak in usmerja k pravi poti.
Osvežile sva znanje kombi manikire in ga dodatno nadgradile, naučila sem se pravilnega postopka permanentnega lakiranja in refila. 
Pod Vesninim vodstvom je skoraj nemogoče, da vam ne uspe doseči popolnih rezultatov.
Vesna you rock… again 🖤
Edina Mehmedović

Program: Masterclass

Tečaja sem se udeležila kot popolna začetnica, zato niti nisem vedela kaj točno pričakovati. 
 
Vesno sem že prej spremljala na njenem Instagram profilu, kjer se takoj vidi, da je res mojstrica raznoraznih tehnik, kar ti dokaže in pokaže tudi na tečaju. Prav tako hitro dojame katere so tvoje dobre in slabe točke in kje potrebuješ malo več vaje ali kakšno dodatno razlago. Če pred tem slučajno dvomiš vase in v svoje sposobnosti, hitro dojameš, da si z Vesninimi tehnikami in trikci tudi sama sposobna naresti res res lepe in kvalitetne nohte.
 
Na tečaju pa Vesna razkrije še veliko drugih trikov in ti da ogromno nasvetov s poslovnega vidika, fotografiranja, upravljanja socialnih omrežij in vsega ostalega, kar še pride zraven. 
 
Naj za konec še omenim, da se mi je ravno v času priprav na Masterclass izpit oz. po opravljenem izpitu zgodila situcija, zaradi katere sem morala nohte rahlo potisniti na stranski tir. Vesna se je hitro ponudila, da mi lahko pomaga ponovno zaštartati, ko se bom pripravljena vrniti v svet nohtov, za kar sem ji res hvaležna.❤
Vesna Vidović

Program: Combi manicure and flexi base class

Vesno in njeno delo spremljam že več let, pred dobrim mesecem pa sem se končno udeležila tečaja kombi manikure in flexi baze. Vesna je taka, kot so njeni storyji – živahna, natančna, sproščena in polna znanja. Ko sva opravili tečaj, mi je povedala še nekaj trikov za fotografiranje in objavljanje na socialnih omrežjih. Zelo zadovoljna in komaj čakam, da se odprejo prijave na nove tečaje. 
Teja Hojan

Program: Masterclass

Pred obiskom tečaja sem imela že malo predznanja, vendar se mi je zdelo, da vseeno potrebujem znanje nekoga, ki se z nohti ukvarja že dolgo ter ima ogromno lastnih izkušenj in tako sem našla Vesno. Odločila sem se za tečaj Masterclass, saj mi je bilo všeč, da tečaj zaobjame vse, kar potrebuješ za samostojno delo v salonu ter ob koncu tečaja preveri tudi tvoje znanje in vložen trud.

Na tečaju sem dobila nešteto novih informacij, ogromno uporabnih nasvetov, Vesna mi je pokazala tudi veliko trikov, ki mi ob delu vedno pridejo prav. Tečaj je na izredno kvalitetnem nivoju, Vesna te tekom tečaja ves čas motivira in spodbuja, stvari pa razloži na zelo razumljiv način. Najbolj všeč mi je, da Vesna tudi po končanem tečaju z veseljem komentira in svetuje svojim tečajnicam, ko jo prosijo za nasvete in mnenje.

Ko te Vesna pohvali in ti ob koncu izpita pove, da so izdelani nohtki svetlobna leta pred tistimi na začetku in da si s tem tudi opravil izpit, potem veš, da je bil tvoj celoten trud poplačan!🏆

Vesna, hvala za vso predano znanje in zaupanje v moje sposobnosti! Zagotovo se vidiva se na kaksnem tečaju🥰

Eva Mrak

Program: Nailtech

Super tečaj, naučila sem se nove tehnike izdelave nohtov s čimer sem nadgradila dosedanje znanje in izdelavo nohtov. Tako teoretični kot praktični del tečajev so bili zelo dobro izpeljani, prav tako je dodatno tiskano gradivo zelo dobrodošel dodatek.
Neja Težak

Program: Combi manicure and flexi base class

Kot popolna začetnica sem se udeležila tečaja Combi manicure & flexi base. Dvoma o tem, kje bom tečaj opravljala, praktično nikoli ni bilo. 
Vesna je kot mentorica izredno profesionalna in natančna (čeprav sem sama v nohtnem svetu popolna začetnica, od standardov ne odstopa!), je zelo potrpežljiva, predvsem pa je prava zakladnica znanja na svojem področju.
Podporo nudi tudi po opravljenjem tečaju, tako da lahko danes bolj samozavestno ustvarjam in stopam po novi poti.
 
Vsaki (oz vsakemu), ki želi razširiti svoje znanje in se učiti od najboljše, priporočam tečaj pri Vesni!
 
Vesna, ti pa se nikoli ne nehaj izobraževati, da bomo lahko rastli s tabo, oziroma korak za tabo (ali dva) 🙂
Julija Krenker

Program: Masterclass

Kot začetnica sem si med tečaji izbrala masterclass tečaj.
Skozi tečaj sem se res veliko naučila, saj je program zasnovan tako, da obravnava vsako tehniko zelo podrobno. Zahvaljujem se Vesni, ki mi je predala res veliko znanja, me spodbujala, ko mi kaj ni šlo in mi nudila pomoč tudi po tečaju.

Urška Rendla

Program: Basic 2

Na tečaj sem se prijavila, ker sem se hotela naučiti delati lepe gel nohte.
Tukaj sem se naučila kako se pravilno namesti šablono, kako pravilno popiliti gel z mašinco, s katero prej tega nisem znala in se mi je zdelo težko, sedaj vidim kako je enostavno. Gel sem se končno naučila piliti po korakih, da so na koncu vsi nohti popiljeni in videti enako.
 
Vesna je super in zabavna, ve kako te spodbuditi in te prebere kot knjigo. Razlaga na zanimiv način, da se je lažje zapomniti.
 
Tečaj bi priporočila vsem, ki si želijo delati popolne gel nohte. Mi je žal, da nisem na tečaj prišla že veliko prej, bi sama sebi olajšala delo.
Katja Pavlovčič

Program: Masterclass

Za tečaj Masterclass sem se odločila, saj sem želela pridobiti znanje o osnovnih tehnikah podaljševanja nohtov. Razlaga in prikaz sta bila na tečaju zelo jasno in razločno prikazana, tudi vzdušje na tečaju je zelo prijetno in pozitivno. Na tečajih sem se zelo veliko naučila in vem, da se bom v prihodnosti še udeležila kakšnega tečaja. 🙂
Maša Adamič

Program: Basic 1+2

Tečaj, ki sem ga opravljala mi je bil zelo všeč. Naučila sem se podaljševanja s konico in šablono ter s tem izboljšala svoje delo pred tečajem. Najbolj sem bila vesela, ker je bila Vesna zelo potrpežljiva z mano mi pomagala, me bodrila tudi ko nisem vedela kako nadaljevati.
Pri delu je zelo sproščena in vidi se, da je zelo strokovna in ve kako pristopiti do tečajnice in jo spodbujati, ko ji pade motivacija. Tečaj bi priporočila vsem, ki bi se radi naučili natančnosti pri svojem delu in tako stranki polepšali dan z lepo izdelanimi nohti, saj vemo da smo ženske rade lepe tako in drugače.

 
Še enkrat velika zahvala tebi Vesna in ostani taka kot si še naprej.
Hvala Studio Alphie
Zala Seliškar

Program: Basic class 2

Studiu Alphie sem zelo hvalezna za vso predano znanje, katerega nikoli ni dovolj. 
Priznam da sem na tečaj, kot nekdo ki nohtke izdeluje ze nekaj let, prišla kar nervozna, ampak ob sproščenem vzdušju, kater vlada v salonu, sem na to hitro pozabila. 
Vsaki ki si želi nadgraditi znanje zelo toplo priporočam Studio Alphie! 
Urska Trnovec

Program: Gel polish quick fix

Udeležila sem se tečaja Gel polish quick fix. Za sabo imam že kar nekaj tečaj, vendar sem prepričana, da lahko od vsakega novega tečaja odnesem še kaj več. Tudi tokrat je bilo tako. Vesna je prijazna, topla oseba, ki te usmerja od začetka do konca izdelave. Všeč mi je bilo, da tečaj ponuja korekcijo permanentnega lakiranja in ne samo postopek od začetka.
Nisva se osredotočili samo na izdelavo nohtov temveč me je poučila tudi kako si čim bolj olajšati samo delo, da ne trpijo roke in hrbet. S pravilno držo in pravimi gibi vem, da bo konec dneva lažji. Vesna je res prava zakladnica znanja, njene izkušnje in nasveti so bili prav dobrodošli. Tečaj priporočam vsaki, ki se želi izpopolniti pri svojem delu ali se je znašla pred kakšno težavo, verjamem, da bo po tečaju vse lažje, tako kot je meni. Še enkrat, Vesna hvala.

Nika Hren Kožar

Program: Masterclass

Vse kar lahko rečem je en velik WAU!
Sama sem se odločila za masterclass tečaj, pred tem sem sicer imela nekaj predznanja, ampak ko sem začela s prvim dnem tečaja sem ugotovila da zares nimam pojma. 
 
Tečaj je zelo obsežen, da ne govorim o vseh skritih trikih, ki jih običajno na tečajih sploh ne izveš. Res sem pridobila VELIKO, VELIKO novega znanja. 
 
Poleg vsega predanega znanja pa sem se imela na tečaju zelo lepo, Vesnina dobra energija kar žari v salonu, toliko spodbujanja, motiviranja da sem kar sama dobivala vsakič večji zagon. 
 
Vsi, ki ste v dvomih glede tečajev, toplo priporočam Masterclass tečaj, zajema vse od začetka do konca in res odneseš veliko novega znanja! 
 
Vesna hvala ti za vse, vsakič znova bi se in se bom odločila za tečaje pri tebi! 💗 
Anja Novak

Program: Masterclass

Po dolgem času spremljanja Vesne, sem se odločila za Masterclass tečaj. Sicer sem bila nekoliko v dvomih, ker sem pred tem delala kot samouk in vedno je bila v glavi ideja, kaj si bo mislila o mojih samoučnih napakah, sigurno jih je miljon itd… Sedaj po zaključenem tečaju vem, da so bile vse misli in skrbi zamanj.
 
Vesna je prava profesionalna mojstrica! Ničesar pri tvojem delu ne gleda kot napako, ampak kot izhodišče za pot do pravih ciljev in krasnih izdelkov. Navdušena sem bila nad njeno energijo, razlago in demonstracijo. Nihče do sedaj mi še ni nudil toliko pomoči in opore tudi po zaključenem tečaju. Iskreno sem hvaležna, da sem imela možnost biti deležna njenega znanja in podpore tako na profesionalni kot osebni ravni.
 
Vesna, lahko ti samo rečem HVALA KER SI!
Alma Mahmutovič

Program: Refill class

S tečaja sem odnesla precej novega znanja in uporabnih trikov, s katerimi mi je pri delu precej lažje. Vesna se ti povsem posveti, odgovori na vsa tvoja vprašanja in odgovore utemelji, kar mi bo recimo zelo koristilo pri komunikaciji s strankami. Resnično se potrudi da od tečaja odneseš največ. Se še vidimo! 🙂

Nika Hadner

Program: Refill class

Bi se udeležila tečaja in ne veš, če je Vesna prava mentorica za te?💅

Moj odgovor je absolutno DAAAA. 

Ni važno kateri tečaj boš izbrala, je ona vedno pravi naslov. Sama sem se odločila za tečaj Refill class. Vesni sem pripeljala model, na katerem je bilo veliko dela, vendar sva na koncu zmagali. Predala mi je vso znanje ki je zajeto v ta tečaj in še več. Naučila me je vse od pravilne priprave nohta, obdelave obnohtne kožice do piljenja, dela z brusilko ter grajenje stranskega roba nohta.

S svojo energijo te popelje v svet nohtne industrije in ti pokaže da si pri svojem delu lahko suverena. Če si res želiš postati dobra nohtna stilistka je tečaj pri Vesni Must have, ki ga moraš opraviti. Vesna, hvala ti za vse in se še vidimo!💕

Katja Bregar

Program: Combi manicure & flexi base class + Gel polish quick fix

Skratka pri meni odločitev za tečaj ni bila težka. Vesno in njeno delo sem spremljala zelo dolgo časa. Ko sem se odločila, da se tudi sama podam na to pot sem vedela, da je pri meni ona edina izbira. Sama sem namreč začetnica in menim, da so kvalitetni tečaji sploh na začetku najpomembnejša odločitev. Takoj, ko sem imela možnost sem se prijavila na svoj prvi tečaj pri njej in sem več kot navdušena.

Vesna s svojim profesionalnim odnosom a hkrati pozitivno in prijetno energijo ustvari res prijetno vzdušje. V pravi meri zna biti tudi stroga, da se zavedaš kje moraš biti bolj pozoren, natančen in kje potrebuješ več vaje. Ima odgovore na vsa postavljena vprašanja in vidi se, da je ekspert na tem področju. Hvaležna sem, da sem jo spoznala in sem prepričana, da se nisva zadnjič videli. Ko se odločim za nadaljna izobraževanja v svetu nohtov se zagotovo vrnem k njej. 

Vida Nadler

Program: Masterclass in Online nail art class – Basic

Kje sem zasledila Alphie akademijo – Vesno in zakaj se odlocila za njo?
 
Zasledila sem jo na instagramu ,samo njene objave del ter celotni pristop ki ga objavi oz prikaze se mi je zdel top  in rekla sem jaz grem na tecaj k Alphie to je to.
 
Vesna se ti preda z duso in to 100% je tud stroga kar mi je bilo vsec.
Sama razlaga na tecaju ,triki, potek izdelave nohtov ki ti ga predstavi oz.te uci ,da skripte ki jo dobis ne omenjam -res super !sama priznam da sem tako crpala da sem na koncu ze bla zmedena 😆 se dans sem .
 
Pri Vesni sem se udelezila tudi *BASIC*winter nail art tecaja ,ki je speljan vrhunsko .
Glede na to da je online je sam potek in razlaga podano oz prikazano tako ,da imas obcutek da sedis zraven nje in ona ti kaze.
 
Moram pa povedat  da ko Vesna rece    *BASIC *nail art ni nikoli BASIC !!! Povem samo .
 
Vesna je zame res nail master in si stejem v cast da sem se ucila pri njej.
Kot pravi rek -vaja dela mojstra =upam da bom enkrat tak dobra kot ona 
 
K Vesni pridem definitivno se na nadaljevalne tecaje ter obvezno na nail art ,ampak Basic 
 
Vesna hvala kr si in predas svoje znanje in izkusnje naprej 
Maja Križ

Program: Masterclass

Za tečaj sem se odločala ene 2 leti. Po glavi mi je šlo ja daj prijavi se, po drugi strani joj ne ne znam dovolj dobro, da se prijavim na masterclass tečaj. Že od začetka, ko sem vstopila v svet nohtov sem si rekla, da moja želja je, da bojo enkrat moji nohti popolni, kot na nekaterih slikah na istagramu. Ko sm gledala Vesnine slike nohtov na instagramu sem bila wowww ta perfekcija, no take nohte želim delat. Sem se in se zavedam, da je za sliko ogromno enega dela in truda,.. da prideš do takih nohtov.

Prijavila sem se na tečaj, sicer sm imela že nekaj predznanja, a sem na tečaju izvedela in se naučila took enih stvari, ki so mi olajšale delo (časovno, kater material uporabiti, zakaj pride do odstopanja…). Najmanj sem bila sigurna vase pri podaljševanju, ampak z Vesnino razlago sem hitro razumela na kaj moram biti pozorna. Iz tečaja sem šla zelo zadovoljna in z veliko motivacijo. Najboljši občutek je, ko dobiš tist “filling”, čeprav ti že 3x al večkrat pove in pokaže kako narediti.

Kot sam tečaj mi je zelo všeč, da je individualen in se ti Vesna posveti 100% ali še več. Vedno ti je na voljo za vsa vprašanja med in po tečaju, za kar sem zelo hvaležna.
 
Na tečaj sem odšla s tem, da vse, kar me je mučilo pri delu, rešim in hotela sem brez olepšav vedet kaj delam narobe in si na koncu tudi z delom in dobrim izdelkom zaslužiti certifikat, kar sem tudi dobila. Seveda pa po tečaju še vedno delo in vaja.
Res prezadovoljna!
Hvala Vesna😊
Karin Trček

Loading