Studio Alphie

Novi tečaji

V letu 2024 prihaja novejša različica nekaterih tečajev, ki so zaradi novih tehnik ali materialov na tržišču potrebovali osvežitev ali prenovo.

Zaradi tega se je pri nekaterih programih oblikoval sistem Watch & learn za vse tiste, ki osnovno znanje podaljševanja mogoče že imate in bi se radi teh tehnik naučili po takem, hitrejšem principu. Na tečaju prejmete skripto z vsemi informacijami o obiskanem tečaju, imate čas za dokumentiranje procesa, medtem ko vam edukator kaže na modelu celoten proces in je med razlago na voljo za vaša vprašanja.

V primeru, da ste z vašim delom generalno zadovoljni, a se vam zdi, da bi se lahko tu in tam kakšna napaka odpravila brez večdnevnega tečaja, temveč le s kratkim posvetom, je za vas svetovalnica oz. Tips and tricks. Ob prijavi na tečaj boste navedli, katere težave imate in vam v povratnem sporočilu odredimo čas posveta ter kaj od nasvetov in izboljšav lahko pričakujete.

Osnova, a hkrati večni problem, ki se ga kar nekaj nohtnih stilistk izogiba tako, da stranke pregovori v kako drugo tehniko, je izdelava francoske konice. Če se vam zdi, da je končno prišel čas, da izboljšate ta manjko, je za vas tečaj French queen. V programu se boste naučili izdelave kar petih različnih konic in tako boste v prihodnosti brez strahu in potu, ko si stranka zaželi to “zahtevno” tehniko, po končanem programu vam bo to mala mal’ca!

Programa, ki obstajata od leta 2016, Basic 1, Basic 2 se poslavljata, s tem pa tudi stari format Masterclass/Nail tech program. Zaradi sprememb v nohtni industriji in novih tehnik se je razvil Basics (podaljševanje s šablono, a osvežene tehnike nastavljanja le-teh in novi načini popestritve nohtov) ter Upgraded basics (poleg novih načinov podaljševanja nudi tečaj tudi pogoste moderne salonske oblike ter tehnike popestritve le-teh).

Če se vam zdi, da sta tako Basics in Upgraded basics za vas, a se bojite, da vam manjka znanje korekture, saj na omenjenih osvojite le raznovrstne tehnike podaljševanja s šablono, imamo za vas dopolnjeno novo različico, ki zajema tudi Refill class in sicer Salon master mix.