Studio Alphie

Balmain Hair Couture

Dediščina

VEČ KOT ŠTIRIDESET LET STROKOVNIH IZKUŠENJ

Kot del modne znamke Balmain Paris ima Balmain Paris Hair Couture več kot 40 let dediščine pri združevanju osnovnih lasnih potreb z najnovejšimi modnimi trendi. Kolekcije se zgledujejo po zakulisnih modnih skrivnostih in zrcalijo vse, kar ženska potrebuje, da ustvari vrhunski videz z navdihom z modnih pist. V teh štiridesetih letih je Balmain Paris Hair Couture uveljavil svojo legitimnost na področju luksuza. Pozornost posvečajo podrobnostim in dovršenosti ter vedno raziskujejo in ustvarjajo nove tehnike uporabe, da bi zagotovili najboljšo kakovost izdelkov, pri tem pa vedno spoštujejo njihovo ponosno in bogato dediščino.

Vse kolekcije so sestavljene iz majhne, ​​a popolne linije samo najbolje prodajanih izdelkov. Njihove ekipe za oblikovanje, proizvodnjo in maloprodajo nenehno dvigujejo lestvico odličnosti njihovih izdelkov. Dolgoročna vizija, ki temelji na dediščini, ustvarjalnosti in inovacijah, poganja uspeh Balmain Paris Hair Couture in zagotavlja njegovo obetavno prihodnost.

ODLIČNI IZDELKI IN STORITVE

Balmain Paris Hair Couture si nenehno prizadeva biti vir, izbirati in obdelovati najboljše lase na svetu. To prizadevanje za odličnost podjetju omogoča edinstveno 6-mesečno garancijo na vse izdelke za človeške lase. Vendar iskanje odličnosti presega kakovost njihovih izdelkov; zajema izbor njihovih partnerjev, oblikovanje in lokacijo njihovih partnerskih trgovin, predstavitev njihovih izdelkov in sposobnost njihovih partnerjev, da kupce prežame in osvoji svet Hair Couture.


V MEDIJIH

Balmain Paris Hair Couture vključujejo največji stilisti, vplivneži in znane osebnosti na svetu. Izdelke je mogoče najti na lepotnih straneh najvplivnejših tiskarskih in digitalnih publikacij po vsem svetu, kjer uredniki in industrijski strokovnjaki kakovost in njihov značilen vonj prepoznavajo kot čisti luksuz. Ni druge blagovne znamke las s tako močno povezavo z modo. Prihod Olivierja Rousteinga je resnično pognal Balmaina v središče pozornosti. Odkar je bil imenovan za kreativnega direktorja, je Balmain pridobil svetovno izpostavljenost z veliko in raznoliko bazo sledilcev. Balmain Paris Hair Couture še naprej podpira ta velik uspeh, hkrati pa ostaja zvest dediščini, ki se je začela pred več kot 45 leti.

Oglejte si ponudbo:

Loading