Studio Alphie

V kategorijo osnovnih tečajev spadajo:

Tečaji so namenjeni tako začetnicam kot tistim s predznanjem; glede na to, da so tečaji izključno individualne narave, se tako tečajnici kot njenemu znanju lahko maksimalno prilagodim in stopnjujem zahtevnost, če se med tečajem izkaže, da tečajnica temu zmore primerno slediti.

PRIJAVE SO ZAPRTE.

Število prostih mest za leto 2023 se je zapolnilo, nove prijave bodo na vrsti leta 2024 – ni čakalne vrste/rezervacij, nov datum prijav bo objavljen konec leta 2023. Hvala vsem za razumevanje.

KAKO SE PRIJAVITI:

  • Prijave/dodatne informacije sprejemam izključno prek maila: tecaj@studio-alphie.com, notri napišete svoje podatke (vsaj ime, priimek in tel. št.) ter kateri tečaj bi radi opravljali in če so kakšne posebnosti glede časa izvajanja tečaja.
  • Sama izvedba tečaja je odvisna od števila prijavljenih tečajnic pred Vami, kar Vam vsaj predvideno lahko sporočim v povratnem mailu in se tako za datume dogovorimo in uskladimo skupaj (datumi tečajev NISO vnaprej razpisani).
  • Ko potrdite datume, posredujem predračun v višini avansa izbranega tečaja, ki ga poravnate v roku plačila, če želite imeti datum(e) tudi rezerviran(e)/potrjen(e), v nasprotnem je/so na voljo tudi za druge zainteresirance.
  • *Vplačani avansi/celotni zneski niso predmet vračila.

Za prijavo na nadaljevalne tečaje morate izpolnjevati določene pogoje, za ogled tečajev kliknite tukaj.

Spremljajte to stran za novosti, hvala za razumevanje!

Loading