Studio Alphie

  • Balmain Revitalizing/Moisturizing/Volume care set, 75/75/75€

Revitalizing Care set je super negovalni tretma za nego las. Revitalizacijska formula obnavlja lasno vitalnost brez obtežitve las. Revitalizing Care linija ne vsebuje parabena in je odlična za suhe ali poškodovane lase. Obogatena s podpisom Balmain dišave, ta set nudi izkušnjo kot jo ponuja SPA in globoko neguje lase. Vsebuje: revitalizing šampon 300ml, revitalizing balzam 300ml, revitalizing masko 200ml in večji glavnik.

Za več informacij kliknite tukaj.

Moisturizing care set je negovalna kolekcija namenjena tako naravnim kot barvanim lasem, vsi trije izdelki pa vsebujejo naravno organsko argansko olje. Revitalizira, ščiti ter daje naravni sijaj in prožnost lasem. Unikatna linija izdelkov za ukrotljive mehke, sijoče in zdrave lase. Vsebuje moisturizing šampon 300ml, moisturizing balzam 300ml in repair masko 200ml.

Za več informacij kliknite tukaj.

Volume care set linija je izjemno luksuzna, hkrati pa mila in prijazna do vašega lasišča, saj je primerna za vse tipe las. Vaši lasje bodo postali polnejši, bolj sijoči. Volumen linija je primerna za dnevno uporabo oz. tudi bolj pogosto pranje las. Vsebuje volume šampon 300ml, volume balzam 300ml in Leave in conditioning spray (balzam, ki se ne izpira) 200ml.

Za več informacij kliknite tukaj.

Oglejte si še:

ODDAJTE NAROČILO BALMAIN IZDELKOV

Loading