Studio Alphie

Nadaljevalni tečaji 2. stopnje so namenjeni nadgradnji znanja, osvojenega z osnovnimi/nadaljevalnimi tečaji v Alphie nail akademiji ali kje drugje ter nadgraditvi Advanced level 1. V želji, da ostanete v koraku s časom, je potrebno strankam ponuditi več in slediti modnim smernicam v nohtni industriji. Zaradi izobraževanj, ki se jih redno udeležujem v tujini, pa vam prinašam tehnike in smernice od najboljših nohtnih stilistov na svetu (Leon Cabriales, Murieva Madina, Kateryna Gonchar), direktno v studio Alphie. Na voljo je več tečajev, ki so podrobneje opisani spodaj.

KAKO SE PRIJAVITI:

  • Datum izvedbe tečaja je odvisen od števila prijavljenih tečajnic pred Vami in NISO vnaprej razpisani.
  • Vplačani avansi/celotni zneski niso predmet vračila.
  • Za prijavo na tečaj kliknite tukaj.

POGOJI UDELEŽBE ZA ADVANCED LEVEL 2:

  • udeležba je možna le, če imate opravljen osnovni/začetni tečaj (Alphie nail academy, lahko je pa opravljen tudi kje drugje + katerikoli tečaj iz Advanced level 1 – ob prijavi prosim pošljite ustrezna potrdila/certifikate, v nasprotnem prijava ni mogoča)
  • podaljšujemo v L/XL dolžini, izključno na šablono, tako da sta znanje in izkušnje podaljševanja z njimi ključnega pomena! Uporabljamo tako gel kot akril gel + mixed media techniques.
  • tečaja se lahko udeležite, če imate vsaj dve leti izkušenj (od izdanih/posredovanih diplom) – Zakaj? Na tečaju se učimo res zahtevne tehnike in bo kakršnakoli pomankljivost v osnovnem znanju hitro opazna, kar pripelje do slabšega/počasnejšega napredka in nove stvari z muko osvojite.
  • potrebujete svoje kovinske pripomočke, čopiče in brusilne nastavke, če z njimi lažje delate; na tečaju so Vam seveda na voljo tako pripomočki kot tudi uporaba Mystic nails materiala brezplačno, v nasprotnem pa lahko delate tudi z materialom, ki ga prinesete s seboj.
  • zaradi zahtevnosti tečaja in tehnik, ki so značilne za določene šole ali države (Italija, Rusija) bo na tečaju koriščen tudi material znamke Antartyc nails in Madinail – materiala se ne da kupiti pri meni oz. v Sloveniji, sem pa na tečaju na voljo za dodatno razlago in priporočila.
  • delate na modelu (ne sme biti nohtna stilistka) – poskrbite, da ima model na eni/obeh rokah naravne nohte – glejte navodila po izbranim tečajem (nepoškodovani nohti, brez sledi navadnega ali perma. laka, gela ipd.). Ob prisotnosti modela lažje spremljate postopek izdelave, kaj fotografirate in si sproti zapišete.

ALPHIE NAIL ACADEMY UGODNOSTI: Masterclass tečajnice (z zaključenim programom oz. izpitom) so upravičene do 15% popusta ob udeležbi kateregakoli nadaljevalnega tečaja. Tečajnice programa Basic 1+2&Refill, Basics mix+Refill, Salon master mix ali Nail tech class so upravičene do 10% popusta ob udeležbi kateregakoli nadaljevalnega tečaja.