Studio Alphie

Program: skupinski nail art tečaj

Pred dobrimi dvemi leti, ko sem se z nohti začela ukvarjati tudi jaz, sem začela spremljati Vesno preko njenega Instagram profila. Takrat sem bila začetnica s prvim opravljenim tečajem in odkar sva se prvič slišali, je bila zelo prijazna in mi je nesebično svetovala ter povedala stvari, ki sem jih potrebovala.
Že takrat sem vedela, da je Vesna ena zlata dušica. Letos poleti, ko je razpisala mesta za nail art tečaj, sem takoj vedela, da moram priložnost zgrabiti in se ga udeležiti. Ne glede na to, da sem nekaj samoukih izkušenj imela, sem sem odločila, da tečaj obiščem tako, kot da ne bi znala ničesar.
Vesna je res šla od začetka, korak po korak, z odlično razlago in prikazom vsakega motiva posebej. Prav tako je svetovala o uporabi materialov in pripomočkov. Udeležila sem se skupinskega tečaja in kljub temu da nas je bilo več, se je res vsaki posebej posvetila, med tečajem krožila med nami in nas spremljala, nam pomagala in pokazala ponovno v kolikor v prvo ni šlo; na koncu lahko rečem, da je bil to en res super sobotni dopoldan, bil je dobro izkoriščen, poln novega znanja in nasmejan tečaj.
Danes z veseljem rišem in ustvarjam nove motive, saj je bil tečaj res koristen.
Menim, da je Vesna res mojstrica in se od nje da ogromno naučiti, zato zdaj že nestrpno čakam na nov nadaljevalni tečaj na katerega sem se prijavila in vem, da bom od njega sigurno odnesla še več znanja in izkušenj za prihodnost. Brez dvoma priporočam 🙂