Studio Alphie

Program: Masterclass

Pred obiskom tečaja sem imela že malo predznanja, vendar se mi je zdelo, da vseeno potrebujem znanje nekoga, ki se z nohti ukvarja že dolgo ter ima ogromno lastnih izkušenj in tako sem našla Vesno. Odločila sem se za tečaj Masterclass, saj mi je bilo všeč, da tečaj zaobjame vse, kar potrebuješ za samostojno delo v salonu ter ob koncu tečaja preveri tudi tvoje znanje in vložen trud.

Na tečaju sem dobila nešteto novih informacij, ogromno uporabnih nasvetov, Vesna mi je pokazala tudi veliko trikov, ki mi ob delu vedno pridejo prav. Tečaj je na izredno kvalitetnem nivoju, Vesna te tekom tečaja ves čas motivira in spodbuja, stvari pa razloži na zelo razumljiv način. Najbolj všeč mi je, da Vesna tudi po končanem tečaju z veseljem komentira in svetuje svojim tečajnicam, ko jo prosijo za nasvete in mnenje.

Ko te Vesna pohvali in ti ob koncu izpita pove, da so izdelani nohtki svetlobna leta pred tistimi na začetku in da si s tem tudi opravil izpit, potem veš, da je bil tvoj celoten trud poplačan!🏆

Vesna, hvala za vso predano znanje in zaupanje v moje sposobnosti! Zagotovo se vidiva se na kaksnem tečaju🥰