Studio Alphie

Program: Basic class 2

Naj najprej omenim, kar sem tut Vesni najprej rekla, da sem se za njo odločila, in zato na prijave, ki sem jih 2x zamudila, čakala več kot pol leta, zato ker je Vesna tok “pikolovska”, da te res v piko natančno in u nulo nauči in pokaže vse kar za delo dejansko potrebuješ.
To sem nekak dobila občutek že odkar ji sledim preko instagrama, potem pa, ko sem jo še v živo spoznala, sem vidla, da se nisem nič motila. Mandelj oblike prej nikol nisem delala, ker nisem znala, nisem vedla kok prijet pilco da bi naredla lep lok, odkar me je Vesna naučila pa ne delam strankam druga kot sam mandelj oblike, tako da sem bla res več kot prezadovoljna. Ko mi je pokazala kako uredit obnohtno kožico, sem bla več kot navdušena  in na koncu nalakirala nohte skor gor do členkov haha.
 
Sam nanos gela in piljenje, ki mi ga je pokazala, mi olajša delo, ne da ga naredim hitreje ampak tudi bolj kakovostno. Da ne govorim o tem, kakšna super oseba je Vesna in da se res za vsako tečajnico maksimalno potrudi in posveti. Vmes jo lahko vprašaš karkoli, čeprav že sama pove vse in še več kar rabiš vedet.
 
Res ni to bil moj prvi še najmanj pa ne zadnji tečaj, ki ga bom opravila pri njej. Zato pa vsem, ki želite, da od tečaja odnesete čim več koristnih informacij, ki vam bojo pri nadalnjem delu 101% prišle prav, v vsakem primeru priporočam Vesno. Navsezadnje pa niti dobre energije in super vzdušja ne bo falil.